Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Energy Earphones Neckband 3 – vysoký komfort a bohatý zvuk

02. 02. 2019

02. 02. 2019

Společnost Energy Sistem, španělská značka audio elektroniky kladoucí důraz na originalitu a design, uvádí na trh svá první bezdrátová sluchátka v in-ear provedení s nastavitelným krčním límcem, který se automaticky přizpůsobí tvaru šíje a zajistí tak maximální komfort při nošení.

Sluchátka Energy Earphones Neckband 3 jsou vybavena dvěma 9mm reproduktory s citlivostí 97dB, poskytujícími kvalitní a bohatý zvuk. Speciální ergonomické provedení v kombinaci s nízkou hmotností o pouhých 31 gramů nabízí vysoké pohodlí při jakékoli aktivitě. Každé ze sluchátek je navíc vybaveno magnetem, který zabraňuje jejich vzájemnému zamotání v době, kdy je uživatel zrovna nepoužívá. Zařízení je dostupné ve třech barevných variantách – černá, modrá a zlato-růžová.

Energy Earphones Neckband 3 lze spárovat se zdrojem hudby bezdrátově díky technologii Bluetooth 4.2 Snadné ovládání zajišťuje řada tlačítek umístěných přímo na zařízení. Jejich prostřednictvím lze volit hlasitost, měnit přehrávané skladby a společně se zabudovaným mikrofonem také vyřizovat telefonické hovory. Součástí sluchátek je i vestavěná baterie, která zajišťuje poslech hudby po dobu až 10 hodin.

Sluchátka Energy Earphones Neckband 3 jsou kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Android, Windows a iOS a pokrývá je nadstandardní tříletá záruka. Doporučená koncová cena činí 1 090 Kč s DPH.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Jistě znáte scény z filmů, kde, pro zvýšení napětí, při kopírování dat do nebo z počítače toho úplně nejvíc nejzlejšího padoucha prožívá hlavní hrdina perné chvíle, protože to jde prostě strašně pomalu. Kdyby měl po ruce testovaný SSD disk AData SE760, asi by si ušetřil mnoho nervů a potu...
Notebook HP nám do redakce zavítal po dlouhé době, což kvitujeme s radostí. Nečekejte herní stroj, takové nás nezajímají, spíše oceňujeme něco univerzálnějšího jako testovaný model. Vůbec ale netvrdíme, že půjde o slaboučkého rachitika. Kupujete řádně vybavený stroj pro plnohodnotné domácí použití.
Google oznámil vydání tří nových funkcí v prohlížeči Chrome. Mezi nové funkce patří návrhy vyhledávání na základě toho, co hledají ostatní, více obrázků pro navrhovaná vyhledávání a možnost najít návrhy vyhledávání i při špatném připojení.

Nepřehlédněte

Niceboy RAZE 2 twins se nebojí originality a inovativního přístupu. Navíc opět nabízí ochranu proti vodě IPx7. RAZE 2 twins tvoří dva menší reproduktory s možností pevného fyzického spojení a ještě překrytí ochrannou gumou, která dodá potřebný styl a základní odolnost při pádu. Každý nabízí výkon 12 W, propojeny jsou navzájem technologií True Wireless a k počítači či mobilu se připojí prostřednictvím Bluetooth 4.2.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek