Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

AOC má monitor s rozlišením 3440 × 1440

07. 06. 2014

07. 06. 2014

Monitor s úhlopříčkou 34 palců ponese označení u3477Pqu při poměru stran 21:9 (běžné širokoúhlé WXGA monitory mají poměr stran 16:9, stejně jako FullHD). Rozlišení jsme již zmínili.

Doba odezvy je 5 ms, kontrastní poměr je 1000 : 1 a jas 320 cd/m2. Integrován je i 4portový USB HUB, 3W stereo reproduktory a všechny možné vstupy od analogového VGA, přes DVI, HDMI po DisplayPort. Cenu neznáme.

Zdroj: TFTCentral

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Odolné věci máme rádi, rádi je vždy potrápíme a ještě více nás těší, když přežijí a lze napsat, že výrobce nelže a výrobek je opravdu kvalitní. Podobně tomu bude u testovaného disku HD830, který nás zaujal již asi před rokem na prezentaci společnosti AData. Doba evidentně dozrála a těžký kovový kvádřík dorazil i k nám do redakce…
Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.
Nabízí parametry spíše průměrné jako plné HD při 60 FPS, nechybí Wi-Fi či dálkové ovládání, vlastnosti dnes již nižší střední třídy akčních kamer. Sem i cenou bez koruny 2 000 Kč zapadá. Neztratí se v konkurenci? Niceboy Vega je hodně levná, Vega 5 Pop má dotykový displej, ale proč recenzujeme kameru, která není úplnou novinkou a ničím nevyčnívá? Proč ne.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek