Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Zajímavá PCI-E karta pro SSD disk

26. 05. 2015

26. 05. 2015

Společnost Other World Computing uvádí na trh PCI-Express 2.0 kartu Accelsior S, určenou pro přímou montáž 2,5palcového notebookového SSD disku do vašeho desktopu.

TIP: Po čertech rychlé SSD od Kingstonu

K čemu může být taková věc za 75,75 USD dobrá? Nejspíš ji využijí ti, kdo mají starší desky bez SATA 6 Gbit/s a chtějí plně využít výhod rychlých SSD disků pro svižný boot systému. Teoreticky zvládne rychlosti až 550 MB/s. Záruka je 3 roky.

Zdroje: TechPowerUp, OWC

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Sluchátka Niceboy HIVE bones využívají technologii vedení zvuku přes lícní kosti. Váš zvukovod zůstává stále otevřený, takže slyšíte zvuky okolí. Pro mne je toto nesporná výhoda, například při jízdě na kole nebo při běhání. Ten, kdo se naopak chce od okolních zvuků oprostit, tomu bychom je nedoporučovali.
Sluchátka Niceboy nejsou pro naše čtenáře žádnou novinkou, za poslední dobu jsme se mohli seznámit s HIVE podsie či HIVE bones. Dnes recenzovaným sluchátkům se nevíce blíží HIVE XL. HIVE 2 joy vás nebudou stát tolik peněz, jsou horší nebo nikoliv?
Niceboy RAZE 2 twins se nebojí originality a inovativního přístupu. Navíc opět nabízí ochranu proti vodě IPx7. RAZE 2 twins tvoří dva menší reproduktory s možností pevného fyzického spojení a ještě překrytí ochrannou gumou, která dodá potřebný styl a základní odolnost při pádu. Každý nabízí výkon 12 W, propojeny jsou navzájem technologií True Wireless a k počítači či mobilu se připojí prostřednictvím Bluetooth 4.2.

Nepřehlédněte

V oblasti digitálních A/V propojení dochází pořád k dramatickému vývoji. Objevují se nové standardy, typu DisplayPort, ale také dochází k vývoji těch dosavadních. DVI-I, DVI-D, HDMI verze 1.2 a 1.3, různá kabeláž a konektory. Pokusíme se v tom udělat trochu jasno v následujícím přehledu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek