Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Nejrychlejší přenosný SSD disk na světě

01. 06. 2015

01. 06. 2015

Společnost SanDisk (v rámci probíhající výstavy Computex) představila odolný přenosný disk SanDisk Extreme 900 Portable SSD o maximální kapacitě až 1,92 TB. Slibuje přenosové rychlosti až 850 MB/s, což znamená podporu USB 3.1.

Ten malý vpředu je SanDisk Extreme 500 Portable SSD, který pojme až 480 GB s max přenosovou rychlostí 415 MB/s při ceně 239,99 USD.

TIP: Fixstars a jeho suverénně největší SSD

Samozřejmostí jsou kabely vybavené oběma typy konektorů (USB typu A i typu C), což zajistí kompatibilitu. Různé modely pojmou 480 GB, 960 GB a 1,92 TB dat. Přičemž nejdražší disk si výrobce cení na baťovských 999,99 USD (asi 25 100 Kč) při 3leté záruce.

Zdroj: SanDisk

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Před nějakým časem jsme měli v rukou MXQPiPO TV a Remix Mini, čili zařízení, která činí televizor „chytřejší“. Nyní jsem dostal k dispozici další mini PC - model Xtreamer mxV v České republice distribuovaný firmou Umax. Dle samotného vyjádření výrobce je jejich cílem vytvářet cenově dostupná zařízení pro pohodlné přehrávání multimédií. Ve svém portfoliu nabízí spoustu modelů, jen sám model mxV, který je předmětem této recenze, má hned další dvě verze – Plus a Pro.

Druhá, resp. třetí, herní sluchátka od polské značky Genesis, udělají pod stromečkem radost. Už jenom ta velikost krabice… Dítě pak místo bot vybalí sluchátka a to jej jistě potěší. Znalci komedie Pelíšky si jistě vzpomenou na obdobnou scénu. Nicméně nic zde není samoúčelné, krabice skrývá haldu příslušenství a Neon 750 působí opravdu monstrózním dojmem.
Jako má Renault svoji Dacii, podobně má Lamax značku BML (sdílí stejného majitele) - tedy produkt, který vždy bude o něco levnější za cenu kompromisů. U akčních kamer to dříve fungovalo, i když BML již dlouho nevyrukovalo s ničím novým. Proč by tomu mělo být jinak u reproduktorů? Říkám si. Rovnou kupuji nový reproduktor BML S6, nechce se mi totiž čekat. A lidi na srovnávači cen jej chválí...

AV receiver je mimořádně užitečné zařízení, jehož význam rozhodně neklesá. Naopak je až s podivem, kolik audio-video-počítačových nadšenců by jej využilo, ale přesto jej ještě nemají. Přitom takovéto zařízení vám může sloužit 10 až 20 let. Zjistěte s námi, k čemu vám bude dobrý a jakým byste si mohli třeba udělat radost.

Jedním z dalších Umaxů, které plánujeme otestovat, bude v dubnu nebo květnu 10palcový tablet s pouzdrem v klasickém stylu. Kromě tohoto skoro kapesního počítače plánujeme i test většího brášky Umax 11Wa, dále zabrousíme opět mezi reproduktory s Niceboy Raze, něco také natočíme nejen v akci s Niceboy Vega 5 Fun, ale také v automobilu s Rollei CarDVR-318.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek