Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Kam kráčejí chytré hodinky?

Taky se vám zdá, že se vývoj u chytrých hodinek zastavil? Nebo je to jen můj dojem?

16. 10. 2016

Gyd

16. 10. 2016

Taky se vám zdá, že se vývoj u chytrých hodinek zastavil? Nebo je to jen můj dojem?

Když chytré hodiny jako nový hardware vstupovaly na trh, výrobci se mohli přetrhnout, kdo z nich naskočí na tuto perspektivně vypadající vlnu dříve. Z těch velkých nechyběl snad žádný. A dnes?

Samsung si vlastním tempem hrne hodinky i fitness náramky, vyřadil Android a frčí na Tizenu. Ostatní spí a smutně koukají na svoje modely z první či druhé vlny, nebo na Apple, kterému zákazníci koupí vše.

Sám tak trošku patřím mezi ty, kvůli kterým se věc dopředu nehýbe. Jsem cílová skupina a hodinky jsem si nekoupil. Prostě jsem po pečlivém zvažování nenašel nic, co by mě zásadně zlákalo.

Co se mi líbílo? Navigace na ruce ve městě je super, ale zas tak moc nejezdím. Check-iny na Swarmu byly na hodinkách boží, o tom žádná. Náhledy SMS a e-mailů za volantem se hodí. Ale bez toho všeho se obejdu. Tak nevím, co na mě budou muset výrobci vymyslet.

Jak to máte vy?

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Osobně jsem podlehl kouzlu malých 10 až 12palcových notebooků či hybridních tabletů s klávesnicí. Jsou však lidé, kterým na velikosti záleží, i když výkon moderních 4jádrových Atomů by jim zcela stačil i s 2 GB RAM. Pro ty nabízí Umax řešení v podobě ultra-levného 14palcového notebooku…

Dnes testovaným zařízením se výrobce snaží nabídnout duchovního nástupce, resp. klon, dříve uvedených zařízení typu 2 v 1 - stejně velkého VisionBooku 11Wa a menšího 10Wi-S. Od každého si bere něco, vždy vlastním způsobem. Chce být zcela novým a neokoukaným modelem v nabídce Umaxu. To se mu dozajista daří...
Oblékněte své vánoční dárky do technologického šarmu! Naše recenze a doporučení pro letošní vánoční sezónu vám přináší špičkové tipy na technologické dárky, které rozjásají oči všech milovníků inovací. Od chytrých zařízení až po high-tech zážitky – darujte svým blízkým něco výjimečného, co nejen potěší, ale také jim přinese radost a moderní pohled na svět v jednom.
Tato věc patří do trochu jiného soudku, než běžně testujeme. Značka TrueLife patří do portfolia české společnosti elem6, které čítá také značku Lamax. Zaměřuje se na elektroniku určenou k péči o zdraví či tělo jako elektrické kartáčky, chytré váhy či teploměry, tlakoměry. S jednou takovou novinkou vás zkusíme v rychlosti seznámit.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek