Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Virtuální operátor FAYN nabízí ideální tarif pro běžného uživatele

27. 04. 2019

Průměrná spotřeba českého uživatele mobilních služeb činila v posledních letech 130 minut, 48 SMS a 580 MB mobilních dat měsíčně. Nabídky většiny operátorů jsou mnohem větší, ale zároveň mnohem dražší. Přitom už za 249 korun tak můžete mít vše potřebné. Neplaťte tedy za něco, co nepotřebujete!

Velcí mobilní operátoři vnucují zákazníkům takzvané neomezené tarify za nemalé peníze. Ale menší tarify úspěšně vytlačují. Jejich cílem je prodávat drahé tarify lidem, kteří je nepotřebují. A doslova milují závazky.

Virtuální operátor FAYN se snaží tuto mezeru na trhu vyplnit. FAYN se specializuje na telekomunikační služby již od roku 2002, takže jde opravdu o stabilního a prověřeného poskytovatele služeb, na jehož chytrou nabídku se nyní podíváme blíže. 

Tarif REMIX – zlatá střední cesta i s mobilním internetem

Podle výroční zprávy Českého telekomunikačního úřadu činila loni průměrná spotřeba každé SIM v ČR asi 130 minut, 48 SMS a 580 MB dat měsíčně. 130 minut je opravdu hodně daleko od neomezeného volání, které vám vnucují velcí operátoři za drahé peníze.

FAYN vzal tyto hodnoty, zohlednil realitu (průměr je přece jenom zkreslující) a vytvořil tarif vycházející právě z výše uvedených hodnot.

Za 249 korun měsíčně dostanete 100 volných minut do všech sítí, 20 volných SMS do všech sítí a 1000 MB mobilního internetu s podporou LTE. Po vyčerpání dat zůstává internet funkční se sníženou rychlostí 32 kb/s. Další balíčky internetu si lze volně dokupovat. Volitelně pak lze využít volání přes internet VoIP, kde máte v ceně dalších 20 volných minut a výhodnou cenu za další minuty 0,58 Kč. Více viz podrobnosti o tarifu FAYN REMIX

fayn remix tarif virtuálního operátora

 

Voláte podprůměrně nebo naopak nadprůměrně?

Tarif REMIX cílí na průměrné uživatele. Ale co když jimi nejste? I pro vás má FAYN zajímavou nabídku!

Potřebujete hodně volat? Pak pro Vás má FAYN tarif neomezeného mobilního volání FLAT za 389 korun. S daní a bez závazku. 

Populární je i tarif OPTIMA, který za 199 korun nabízí 150 volných minut a 30 volných SMS. Viz nabídka mobilních tarifů na adrese http://www.fayn.cz/mobil/

To nejlepší nakonec – přenos čísla vyřeší za vás a zdarma

Uvedené služby operátora FAYN jsou vždy bez závazku. Všechny tarify lze hradit zpětně na fakturu, nebo z dobíjeného kreditu. Přenos čísla zajistí operátor FAYN za vás – stačí, když mu v rámci objednávky dodáte číslo přenosu (OKU), které vám je povinnen dodat stávající operátor – a nemusíte u něj pak řešit ani výpověď. 

Více informací najdete na webu tohoto FAYN virtuálního operátora

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

VisionBooků začíná být na trhu podobně jako modelů BMW řady 3, v oněch přídomcích by se jeden pomalu ztratil. Vězte tedy, že 14Wa se objevila vcelku nedávno, s původní 14Wi nemá pranic společného, u Umax nahradil cloudbookem 14Wi-S. Námi testovaný notebook (ano, notebook) má jiný procesor, více RAM a v neposlední řadě místo na pevný disk (zároveň 32 GB eMMC) a RJ45. Mohli bychom říci, že tak tvoří mezičlánek mezi cloubookem a notebookem. Pojďme zjistit čemu se blíží víc?
K myšlence otestovat TrekStor SurfTab twin 11.6 nás přivedly dvě skutečnosti, v poslední době jej lze na internetu zakoupit za velmi atraktivní cenu a uživatelské recenze tohoto notebooku německé značky vyznívají velmi rozporuplně. Proč ale, když za dané peníze nabízí vcelku atraktivní konfiguraci jako displej s vysokým rozlišením, osvědčený procesor Intel Atom x5 či dostatek USB portů? Kde je zakopán pes?
Spolu s Halloweenem (resp. v USA po Dni díkůvzdání) nás již několik dní prodejci atakují nabídkami na tzv. Black Friday, prodejní akci importovanou s již zmíněným svátkem z USA. Každý někdy podlehne a koupí věc, kterou nepotřebuje. Zalíbila ss Ferrari PowerBank Soft Rubber 5000 mAh Black. Záložní kapesní baterie jako každá jiná, pouze vybavená logem Ferrari. Za cenu prý o 40 % nižší, nekupte to. :o)
Notebook Umax 13Wa Plus se musel spojit s Celeronem „Apollo Lake“, protože novější Gemini prý u Intelu není k mání. To nevadí. Za velmi sympatickou cenu, která vykazuje navíc tendence klesat, dostanete slušné 4 GB RAM, hlavně slot pro SATA SSD disk a Full HD displej s maticí IPS. Pokud by vám to nestačilo, nálepka Intel Celeron inside jistě misky vah převáží ve svůj prospěch. Neberte to. :o)
Po testech sluchátek Elite a Blaze, které se ukázaly jako velmi kvalitní produkty od firmy Lamax, jsem se dostal i k „peckám“, a to taktéž bezdrátovým. Jedná se konkrétně o model Tips1, který je v nabídce špuntů od Lamaxu cenově nejdostupnější (790 Kč). Lamax vyrábí další dva modely – Pax1 (990 Kč) a Dots1 (1 690 Kč).

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek