Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Nové mini-PC Cubi se vejde do “půllitru”

19. 03. 2015

19. 03. 2015

Společnost MSI představuje nejnovější a nejmenší mini-PC současnosti: MSI Cubi. Lze jej připevnit na zeď pomocí VESA uchycení, nebo jej připojit k HDTV a užívat si kvalitní zobrazení médií ve vysokém rozlišení.

S objemem pouhých 0,45 litru je MSI Cubi nejmenší mini-PC svého druhu a přitom stále nabízí všechny prvky a vlastnosti desktopu. Zaoblené hrany, hladký povrch, nepatrný výdech chlazení, chytré umístění I/O portů. Malé a chytré MSI Cubi vám padne do rukou i do oka.

TIP: Liva X – opět jeden maličký počítač, Zotac ZBOX EN760 – našlápnutý prcek

MSI Cubi je vybaven nejnovějšími 14nm procesory Intel Broadwell-U, které jsou s celkovou spotřebou energie pod 15 W o 30 % úspornější než předchozí generace. Integrovaná grafika Intel HD Graphics poskytne skvělý výkon v multimediálních aplikacích.

Díky modulární konstrukci MSI Cubi nabízí možnost nahradit spodní kryt rozšířitelným modulem s pozicí pro 2,5” disk a poskytne tak více prostoru pro ty, kteří touží po větším úložném prostoru. S vestavěným mSATA SSD diskem a přídavným 2.5” diskem tak máte k dispozici vysokou rychlost i dostatek místa pro ukládání dat.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Čína plánuje do roku 2025 velký technologický krok ke konkurenčnímu Neuralinku Elona Muska Čínské ministerstvo průmyslu a informačních technologií (MIIT) představilo své ambiciózní plány na vývoj mozko-počítačových produktů do roku 2025. MIIT nedávno zveřejnilo komplexní politický dokument, v němž nastiňuje svůj závazek učinit převratné kroky v oblasti špičkových technologií.
Po dlouhé době přinášíme unboxing video bezdrátového reproduktoru. Testovaný výrobek se však od těch v poslední době testovaných liší, Genesis Helium 300BT ARGB jsou klasickou stereo soustavou dvou reproduktorů o celkovém výkonu 24 W.
Jako má Renault svoji Dacii, podobně má Lamax značku BML (sdílí stejného majitele) - tedy produkt, který vždy bude o něco levnější za cenu kompromisů. U akčních kamer to dříve fungovalo, i když BML již dlouho nevyrukovalo s ničím novým. Proč by tomu mělo být jinak u reproduktorů? Říkám si. Rovnou kupuji nový reproduktor BML S6, nechce se mi totiž čekat. A lidi na srovnávači cen jej chválí...
Lamax před Vánoci chrlil jednu novinku za druhou, podobně jako konkurence. Nabídka se potěšitelně rozrostla o další a další zařízení, zejména v oblasti těch "chytrých". Lamax startoval na trhu s akčními kamerami, přidal reproduktory a sluchátka. Ty mám od nich dosud nejraději. Posledním kouskem, který jsem mohl vyzkoušet, je model Street2, jenž se s pořizovací cenou 890 Kč řadí mezi dostupnější bezdrátové reproduktory. Na cenové akce si zatím musíme počkat.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek