Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Niceboy X-fit Coach GPS

08. 12. 2020

08. 12. 2020

Sportovní hodinky X-fit Coach GPS vás budou provázet nejen sportováním, ale ohlídají i vaše zdraví a spánek. Upozorní vás na příchozí hovory i zprávy. Můžete s nimi přeskakovat písničky nebo spustit fotoaparát. A když budete chtít, stane se z nich váš kouč – pobídnou vás k aktivitě, ohlídají kondici i pitný režim. Jsou to jedny z cenově nejdostupnějších hodinek s vlastní GPS.

Hodinky X-fit Coach GPS mají pevné keramické tělo a jejich displej chrání hliníkový kroužek. Mají nejvyšší stupeň krytí IP68, takže bez problémů ustojí prach i pobyt ve vodě. Jsou lehké a díky silikonovému pásku i pohodlné. Mají výbornou výdrž a na jedno nabití fungují až 10 dní. Když využijete jejich vlastní GPS, můžete běžet i 8 hodin v kuse, aniž by se vybila baterie. Můžete se na ně zkrátka spolehnout.

Díky aplikaci v češtině, kterou můžete využívat s operačními systémy Android i iOS, si můžete snadno nastavit vše, co od hodinek potřebujete: buzení, upozornění na telefonáty i zprávy, pobídnutí k aktivitě či dodržování pitného režimu. Svůj spánek i sportovní výkony si můžete prohlédnout v grafech po dnech i týdnech. Samozřejmostí je měření tepu nebo množství vydané energie.

Souhrn klíčových vlastností

  • Vestavěný GPS modul
  • Vodotěsné tělo se stupněm krytí IP68
  • 9 měřených aktivit (chůze venku, běh venku, běh uvnitř, cyklistika, turistika, plavání, basketbal, fotbal, badminton)
  • Dotykový 1,3″ TFT LCD displej
  • Výdrž až 10 dní (se zapnutou GPS až 8 hodin)
  • Mobilní aplikace pro Android a iOS
  • Upozornění na telefonní hovory, SMS a zprávy z dalších aplikací
  • Monitoring spánku
  • Ovládání fotoaparátu

Sportovní hodinky X-fit Coach GPS koupíte za 1999 Kč

Niceboy X-fit Coach GPS lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do Kč (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

 
Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

VisionBook 11Wa v nás vzbudil nemalá očekávání, jak si Umax zvládne poradit nejen s výkonnějším a také energeticky náročnějším Celeronem (oproti Atomu) v šasi tabletu, kde ještě udělal místo na M.2 disk a zadní kameru. Jak to celé ladí, když přidali i operační paměť? Odpovězme v recenzi.
Vláda v roce 2020 schválila zavedení DPH na malé zásilky ze zemí mimo Evropskou unii. Dosud byly balíčky v hodnotě do 22 eur od daně osvobozeny. Novela zákona tak zavádí do české legislativy předpis EU, který tuto výhodu od roku 2021 ukončuje. Stát si od opatření slibuje větší výběr daní a spravedlivější tržní prostředí. Odborníci očekávají zdražení zboží a snahy o obcházení nových pravidel.
Pro mnoho lidí neexistuje nic horšího, než když musí trávit nekonečné chvíle čekáním až skončí reklamy na YouTube. Když se poprvé objevila možnost předplatného bez reklam, pro řadu lidí to byla spása. Je ale neuvěřitelné, kolik lidé je ochotných platit za to, aby se nemuseli s reklamami trápit. YouTube dosáhl tento měsíc důležitého milníku pro své úrovně placené hudby a videa, když celosvětově překonal hranici 100 milionů odběratelů.
Hledáte videokameru téměř bez kompromisů a jste ochotni za ni zaplatit vyšší částku, pak zbystřete, protože společnost Canon dodala již na podzim roku 2017 trh model Legria GX10. Konstruktérům se vše povedlo implementovat do stále ještě poměrně kompaktního těla, které padne do ruky přímo dokonale a vy s ním ihned po prvním uchopení jakoby srostete v jeden celek. Jsem si vědom toho, že úvod článku může někomu připadat spíše jako reklamní sdělení. Nejde to však popsat jinak nežli v superlativech, a to téměř bez výhrad. Jednu tu ale pro vás přece mám. Je to můj náhled na dle mého přemrštěnou cenu. O tom ale až později.
Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.

Nepřehlédněte

Ať už budete chtít instalovat nová Windows 7 na HTPC, nebo na svůj klasický počítač, může se vám hodit následující postup. Instalace z USB je nyní mimořádně snadná.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek