Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Spuštíme blogy pro každého – předejte zkušenosti, získejte až 600 korun

15. 06. 2009

Každý registrovaný uživatel nyní může zdarma publikovat na svém blogu umístěném na webu DIGIlidi.cz. Podělte se bezprostředně o své zkušenosti a názory na některé z “digitálních” témat s ostatními čtenáři. Nejlepší zápisky v blogu odměníme!

Výhodou blogů je jejich bezprostřednost, kdy nejste závislí na redakci, která by váš text vydala se spožděním nebo jej upravovala. Stejně tak, na rozdíl o klasického příspěvku do našeho magazínu, v blogu je možné prezentovat i své osobní názory a sdělení pojmout mnohem volnější formou. Je to jen na vás!

Pravidla a návod blogování najdete zde.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Nabídka Umaxu v posledních týdnech zažívala změny – a sice ve složení procesorů, kdy mělo býti více modelů s „Gemini Lake“, ale nestane se tak v brzké době. Intel nestíhá, takže pokud jste čekali na novou generaci úsporných mobilních procesorů, jiná možnost než 14Wg Plus nezůstává. Což nevadí, on se totiž notebook povedl, opět je o něco lepší.
BMW Manufacturing oznámilo nové partnerství s Figure, robotickým startupem, který se specializuje na humanoidní roboty. Díky partnerství budou roboti Figure nasazeni v závodě BMW ve Spartanburgu v Jižní Karolíně, největším vývozci automobilů v USA. Toto je první komerční dohoda, kterou Figure podepsala od svého založení v roce 2022. Společnost neprozradila, kolik robotů bude BMW používat, ale uvedla, že partnerství začne s malými množstvími a bude se rozšiřovat, pokud roboti splní výkonnostní očekávání.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek