Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Microsoft OneNote 2013 nyní zdarma

20. 03. 2014

20. 03. 2014

Tento nástroj na poznámky je součástí kancelářského balíku Microsoft Office již 10 let. Microsoft se nyní rozhodl nabídnout jej zájemcům zdarma na více platformách. Musíte mít ale u něj účet.

„Aplikace OneNote pro správu poznámek, nápadů a plánů nám každý den pomáhá s našimi úkoly a projekty v práci i doma. Uvedením bezplatné verze a rozšířením pro počítače Mac je OneNote poznámkovým blokem dostupným opravdu pro každého, ať už pracuje s PC, tabletem nebo chytrým telefonem. Zajímavá funkční vylepšení a otevření API pro vývojáře přináší další možnosti využívání aplikace OneNote i současným uživatelům,“ říká Martin Hruška, manažer divize Microsoft Office v České republice.

TIP: Vánoce přicházejí, Microsoft naděluje

Stahovat můžete ze stránek www.onenote.com. Pro plnou, resp. jakoukoliv, funkčnost aplikace musíte mít ale účet u Microsoftu, bez přihlášení aplikaci nespustíte.

Zdroj: Tisková zpráva

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Nejsem fandou „špuntových“ sluchátek, raději mám na hlavě něco jako Otík z filmu Vesničko má středisková a podobně jako on bez drátů, HIVE 2 joy mi plně vyhovují. Přesto chápu, že vy můžete mít preference zcela jiné. Na velikosti jednoduše záleží. Pins jsou pravým opakem, subtilní True Wireless řešení zdaleka nesází pouze na velikost, tedy malost…
Závody v pokroku v oblasti umělé inteligence jsou v plném proudu. Jednotlivé společnosti dělají vše proto, aby mohli zákazníkům nabídnout lepší možnosti AI. Po dlouhé době je tu něco, v čem mohou technologičtí giganti skutečně soutěžit. Jedna z nejznámějších technologických společností, Huawei, se zaměří na zvýšení výroby svého AI čipu Ascend 910B na úkor výroby svých telefonů Mate 60, alespoň v jednom závodě.
Když se řekne pojem „domácí tiskárna“, většina z nás si představí kompaktní inkoustovou tiskárnu. Ty jsou totiž, na rozdíl od laserových tiskáren, univerzálnější a v domácnosti využitelnější – vytisknete s nimi jak texty, tak i vysoce kvalitní obrázky a fotografie. U českých spotřebitelů jsou pak nejpopulárnější inkoustové tiskárny značek Canon, Epson a HP. V tomto článku vám nabízíme srovnání nákladů na tisk vybraných TOP modelů tiskáren od zmíněných výrobců.
Lamax poměrně dynamicky rozšiřuje svou nabídku. Zatímco ještě před několika málo lety jsme jej mohli znát coby českého producenta sluchátek a reproduktorů, již nějaký čas trh obohacuje akčními kamerami, autokamerami a dokonce navigací. Kamera do auta s označením C9 byla předmětem našeho testu a není třeba dodávat, že moje zvědavost byla velká.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek