Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Dell nabídne zahnutý UltraSharp monitor

01. 09. 2014

01. 09. 2014

Společnost Dell představuje UltraSharp U3415W, širokoúhlý 34palcový monitor, který má díky tomu, že je zahnutý, nabídnout vyšší ergonomii při používání zejména pří zapojení více monitorů.

Kromě toho je vybaven technologií redukující modré světlo pro snížení namáhání očí. Rozlišení obrazovky nabízí 3440 × 1440, což znamená poměr stran 21 : 9. K počítači se monitor připojí rozhraním HDMI 2.0, popř. mini-DisplayPort 1.2. Se zvukem si poradí hned 9W stereo reproduktory, které lze připojit i analogově. V prodeji se panel objeví v listopadu letošního roku.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Je pozdě, ale pokud byste chtěli ještě pořídit pár užitečných věcí na poslední chvíli (nebo na další pandemii). Věcí, které se v dnešní době pandemické mohou hodit a jsou současně výhodnou koupí.
Tato věc patří do trochu jiného soudku, než běžně testujeme. Značka TrueLife patří do portfolia české společnosti elem6, které čítá také značku Lamax. Zaměřuje se na elektroniku určenou k péči o zdraví či tělo jako elektrické kartáčky, chytré váhy či teploměry, tlakoměry. S jednou takovou novinkou vás zkusíme v rychlosti seznámit.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek