Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Microsoft představil grafiku krabicových Windows 10

14. 07. 2015

14. 07. 2015

Ano, Windows 10 se budou stále ještě prodávat v krabicových verzích, byť to dost možná bude poslední operační systém z Redmondu, který si takto půjde koupit v kamenném obchodě fyzicky v krabici na instalačním médiu spolu s licenčním číslem na dobře známé nálepce. To pro případ, že jste z míst, kde je pomalý internet apod.

TIP: Windows 10 nabídnou předinstalované komerční hry a 6 různých verzí

Hlavní cestou, jak se uživatelé dostanou k Windows 10, zejména oněch asi 300 milionů, kdo v současnosti fungují na Windows 7 a 8.1, bude nejspíše internetová aktualizace zdarma. Mimo to nebude problémem koupit elektronickou licenci, stáhnout i instalační soubory z webu a vytvořit vlastní „bootovací“ DVD či USB disk. Takže způsobů, jak si opatřit vysněný software, existuje více.

Již dříve oznámené datum 29. července, tedy den vydání finálních Windows 10 stále platí.

Zdroj: WinFuture.de

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Závody v pokroku v oblasti umělé inteligence jsou v plném proudu. Jednotlivé společnosti dělají vše proto, aby mohli zákazníkům nabídnout lepší možnosti AI. Po dlouhé době je tu něco, v čem mohou technologičtí giganti skutečně soutěžit. Jedna z nejznámějších technologických společností, Huawei, se zaměří na zvýšení výroby svého AI čipu Ascend 910B na úkor výroby svých telefonů Mate 60, alespoň v jednom závodě.
K myšlence otestovat TrekStor SurfTab twin 11.6 nás přivedly dvě skutečnosti, v poslední době jej lze na internetu zakoupit za velmi atraktivní cenu a uživatelské recenze tohoto notebooku německé značky vyznívají velmi rozporuplně. Proč ale, když za dané peníze nabízí vcelku atraktivní konfiguraci jako displej s vysokým rozlišením, osvědčený procesor Intel Atom x5 či dostatek USB portů? Kde je zakopán pes?

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek