Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

CPSystem, a.s. – učiňte chod své firmy efektivnějším

06. 08. 2012

Potřebujete si v co nejbližší době koupit či pronajmout tiskárnu, kopírku nebo multifunkční zařízení? Máte zájem o servis kopírek a tiskáren? Pak vyzkoušejte služby společnosti CPSystem, a.s., která nabízí vše pro vybavení firem. Pořídit si tak lze i interaktivní a plánovací tabule, psací stroje nebo skenery a mnoho dalších zařízení. Vybavení kanceláří je důležité pro bezproblémový chod každé firmy, navštivte tedy internetové stránky Cpsys.cz.

Servis kopírek Canon, Sharp, Minolta, HP a dalších značek jsme schopni udělat do několika hodin v sídle zákazníka, nebo v dílně. V takovém případě nabízíme možnost bezplatného zapůjčení náhradního zařízení. Servis kopírek navíc provedeme za výhodné ceny, pokud tedy máte problémy se stávajícím přístrojem, obraťte se na nás.

Vaše požadavky pak dokážeme plně uspokojit i v oblasti servisu tiskáren (Praha a celá Česká republika), a to opět na zařízeních od všech renomovaných výrobců. Servis tiskáren HP, Canon, Epson, Samsung atd. navíc zvládneme za krátký čas, chod vaší kanceláře tak bude brzy fungovat přesně tak, jak má.

Pronájem tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení je moderním řešením, které dokáže každé firmě ušetřit nemalé finance. Pokud tedy rovněž přemýšlíte o pronájmu kopírek Canon, Sharp, Minolta, HP a dalších značek, nebo pronájmu multifunkčních zařízení a tiskáren, vyplatí se to. Pronájem kopírek (Praha i celá ČR), tiskáren a multifunkcí od CPSystem.cz je proto možným řešením třeba právě pro Vás.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Vláda v roce 2020 schválila zavedení DPH na malé zásilky ze zemí mimo Evropskou unii. Dosud byly balíčky v hodnotě do 22 eur od daně osvobozeny. Novela zákona tak zavádí do české legislativy předpis EU, který tuto výhodu od roku 2021 ukončuje. Stát si od opatření slibuje větší výběr daní a spravedlivější tržní prostředí. Odborníci očekávají zdražení zboží a snahy o obcházení nových pravidel.
První humanoidní robot s AI vyvinutý pro výuku v Indii přitahuje pozornost napříč platformami sociálních médií. Humanoidní žena v sárí zvaná „Iris“, vyvinutá firmou Makerlabs Edutech, začala učit v jižním státě Kerala. Iris je také součástí projektu Atal Tinkering Lab 2021 NITI Aayog (špičkový think tank indické vlády pro veřejnou politiku), jehož cílem je zvýšit mimoškolní aktivity ve škole.

Nepřehlédněte

Značka Umax do toho, lidově řečeno, šlape poslední dobou s nasazováním nových modelů hodně. Jako jedna z novinek se na náš trh až z Číny dostává 10palcový model, který se vrací ke koncepci přídavné klávesnice pevně spojené s ochranným pouzdrem. Jde tedy opravdu o pravověrný tablet s externí klávesnicí, nikoliv o imitaci notebooku jako takového. Na cesty může jít o praktické řešení – neváží moc, nabijete ho kdekoliv, je vybaven vlastním ochranným pouzdrem. A je levný.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek