Neděle , 20. 10. 2024

Michaela

Gmail vám nyní může poskytnout podrobnosti z více souvisejících e-mailů

19. 10. 2024

19. 10. 2024

Google zavádí aktualizaci pro Gmail pro své souhrnné karty a zavádí novou sekci nazvanou „Happening soon“. Tato aktualizace má uživatelům pomoci lépe spravovat jejich e-maily tím, že usnadní vyhledávání informací napříč e-maily a aplikacemi.

Jak bude nová sekce fungovat?

Gmail zavádí novou sekci „Happening soon“ v horní části doručené pošty. V této části se zobrazí věci, jako jsou karty souhrnu nákupů, které poskytují informace o dodávkách, které zbývají dva dny. Sekce „Happening soon“ se zobrazí pouze v relevantních případech a umožní uživatelům na první pohled vidět nadcházející dodávky. Toto je jen začátek a Google má v úmyslu přidat do této sekce v budoucnu další funkce.

Gmail již má souhrnné karty, které uvádějí důležité podrobnosti v horní části e-mailů, ale nyní jsou přepracovány a mají nový vzhled. Aktualizované karty budou pokrývat čtyři hlavní kategorie: nákupy, události, účty a cestování. Například u nákupů mohou uživatelé sledovat balíčky, zobrazit podrobnosti o objednávce a snadno najít minulé nákupy. Karty událostí umožní uživatelům zobrazit nadcházející události, přidat si je do kalendářů, pozvat ostatní a najít trasy. Účtovací karty umožní uživatelům vidět a platit účty nebo nastavit upomínky pro budoucí platby. A konečně, cestovní karty vám pomohou spravovat rezervace, odbavovat lety a zobrazovat podrobnosti o cestování.

Tato nová funkce vám poskytuje rychlý přehled a snazší přístup ke všem podrobnostem o události, doručení, vyúčtování a tak dále. Karty také zůstanou aktualizované v reálném čase, takže uživatelé budou mít nejnovější informace o dodávkách, termínech a dalších důležitých podrobnostech. Zavádění všech těchto nových funkcí bude postupné, takže to nečekejte hned. Aktualizované karty se souhrnem nákupů pro jednotlivé e-maily v systémech Android a iOS budou vydány jako první, v nadcházejících měsících budou následovat karty se souhrnem událostí, faktur a cest a sekce „Happening soon“. Nakonec budou všechny čtyři kategorie karet dostupné v jednotlivých e-mailech, v sekci „Happening soon“ a ve vyhledávání v Gmailu.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Celosvětový výpadek počítačů s Windows byl způsoben požadavky Evropské komise, říká Microsoft, a měli bychom si na to zvyknout. Výpadek, který zavíral letiště, nemocnice a televizní stanice, byl ve skutečnosti způsoben jedinou aktualizací systému Windows. Bezpečnostní firma CrowdStrike vydala chybnou aktualizaci, která, jak připouští, způsobila problém.
Po odolném reproduktoru, který jsem pořádně potrápil, si dnes představíme další kousek, který sice autem přejíždět nehodláme, ale pod vodu se koukne – nabízí krytí IPx7. Zaujmout chce jinými zbraněmi – kvalitním prostorovým zvukem, dobrými basy, výkonem 12 W a výdrží akumulátoru přes 7 hodin.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek