Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Energy Earphones Neckband 3 – vysoký komfort a bohatý zvuk

02. 02. 2019

02. 02. 2019

Společnost Energy Sistem, španělská značka audio elektroniky kladoucí důraz na originalitu a design, uvádí na trh svá první bezdrátová sluchátka v in-ear provedení s nastavitelným krčním límcem, který se automaticky přizpůsobí tvaru šíje a zajistí tak maximální komfort při nošení.

Sluchátka Energy Earphones Neckband 3 jsou vybavena dvěma 9mm reproduktory s citlivostí 97dB, poskytujícími kvalitní a bohatý zvuk. Speciální ergonomické provedení v kombinaci s nízkou hmotností o pouhých 31 gramů nabízí vysoké pohodlí při jakékoli aktivitě. Každé ze sluchátek je navíc vybaveno magnetem, který zabraňuje jejich vzájemnému zamotání v době, kdy je uživatel zrovna nepoužívá. Zařízení je dostupné ve třech barevných variantách – černá, modrá a zlato-růžová.

Energy Earphones Neckband 3 lze spárovat se zdrojem hudby bezdrátově díky technologii Bluetooth 4.2 Snadné ovládání zajišťuje řada tlačítek umístěných přímo na zařízení. Jejich prostřednictvím lze volit hlasitost, měnit přehrávané skladby a společně se zabudovaným mikrofonem také vyřizovat telefonické hovory. Součástí sluchátek je i vestavěná baterie, která zajišťuje poslech hudby po dobu až 10 hodin.

Sluchátka Energy Earphones Neckband 3 jsou kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Android, Windows a iOS a pokrývá je nadstandardní tříletá záruka. Doporučená koncová cena činí 1 090 Kč s DPH.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Hledáte videokameru téměř bez kompromisů a jste ochotni za ni zaplatit vyšší částku, pak zbystřete, protože společnost Canon dodala již na podzim roku 2017 trh model Legria GX10. Konstruktérům se vše povedlo implementovat do stále ještě poměrně kompaktního těla, které padne do ruky přímo dokonale a vy s ním ihned po prvním uchopení jakoby srostete v jeden celek.
Sluchátka Niceboy HIVE bones využívají technologii vedení zvuku přes lícní kosti. Váš zvukovod zůstává stále otevřený, takže slyšíte zvuky okolí. Pro mne je toto nesporná výhoda, například při jízdě na kole nebo při běhání. Ten, kdo se naopak chce od okolních zvuků oprostit, tomu bychom je nedoporučovali.
Umax 12Wg Tab zasvěceným více či méně připomene zařízení od Microsoftu, tedy 2 v 1 jménem Surface. Tedy tablet spolupracující s klávesnicí, se kterou není vyloženě napevno spojen kloubem, proto potřebuje svůj stojánek...
Google oznámil vydání tří nových funkcí v prohlížeči Chrome. Mezi nové funkce patří návrhy vyhledávání na základě toho, co hledají ostatní, více obrázků pro navrhovaná vyhledávání a možnost najít návrhy vyhledávání i při špatném připojení.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek