Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Nvidia představila nové mobilní grafiky

18. 03. 2014

18. 03. 2014

Společnost Nvidia minulý týden uvedla grafické karty řady GTX 800M, některé postavené na architektuře Maxwell.

TIP: Nvidia vypustila bestii GeForce GTX Titan Black 6 GB

Hlavním přínosem má být hlavně vyšší výkon, nižší spotřebu v porovnání s předchozí generací  (2× lepší poměr výkonu na 1 W): GTX 880M slibuje výkonnostní přínost 15 % ve srovnání s GTX 780M, GTX 870M posílí o 30 % ve srovnání s GTX 770M, GTX 860M překonává předchůdce GTX 760M o 40 % a GTX850 zas předčí GTX 750M o 30 %.

Grafické karty GeForce 840/830M disponují 64bitovými pamětmi s nárůstem výkonu o 35 %, resp. 25 %.

Zdroje: Laptoping, VideoCardz.com

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Druhá, resp. třetí, herní sluchátka od polské značky Genesis, udělají pod stromečkem radost. Už jenom ta velikost krabice… Dítě pak místo bot vybalí sluchátka a to jej jistě potěší. Znalci komedie Pelíšky si jistě vzpomenou na obdobnou scénu. Nicméně nic zde není samoúčelné, krabice skrývá haldu příslušenství a Neon 750 působí opravdu monstrózním dojmem.
Digitální bezpečnost není vázaná jen na období Vánoc, ale je aktuální po celý rok. V našem článku se zaměříme na to, jak efektivně chránit sebe a své blízké před online hrozbami. Od tipů na bezpečná hesla až po prevenci phishingu - získáte praktické rady a informace, které vám pomohou udržet digitální bezpečnost v každodenním životě.
Opět se dostáváme k novince z dílen Umaxu (řečeno s nadhledem). Prostě tu máme nový cloudbook, který se pyšní 13,3palovým IPS displejem s plným HD rozlišením. V době masové propagace 4K u čehokoliv působí vlastně velmi adekvátně. Je na čase posunout rozlišení u levných notebooků kupředu, což VisionBook 13Wa dělá. Na takto levný stroj to není málo, dokáže vás motivovat ke koupi?
Po dlouhé době přinášíme unboxing video bezdrátového reproduktoru. Testovaný výrobek se však od těch v poslední době testovaných liší, Genesis Helium 300BT ARGB jsou klasickou stereo soustavou dvou reproduktorů o celkovém výkonu 24 W.

Nepřehlédněte

Spolu s novým laptopem VisionBook 14Wa s volným slotem pro 2,5palcový disk jsme se rozhodli otestovat jeho možnosti i pomocí SSD disku Transcend SSD230S. S kapacitou 512 GB zaplatíte sice jen o tisícovku méně než za notebook, přesto ale zkusme ilustrovat možný přínos pro slabší stroje.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek