Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Notebook MSI s mechanickou klávesnicí

31. 10. 2014

31. 10. 2014

Retro je prostě v kurzu, jak jinak si vysvětlit nový notebook MSI GT80 Titan – první herní notebook na světě s mechanickou herní klávesnici SteelSeries, evokující staré desktopové klávesnice.

Klávesnice je sice podsvícená, používá typ kláves klasické koncepce s mechanickými přepínači Cherry Brown MX a tloušťkou čepičky 27 mm.

TIP: GeForce GTX 900M – více výkonu pro notebooky

Zároveň má jít od nejtenčí 18palcový herní notebook, přičemž očekávejme až dvě grafické karty Nvidia GTX 980M či Procesory Intel Core i7. Více informací nemáme.

Zdroj: Xotic PC, TechPowerUp, Deskthority wiki

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Čína plánuje do roku 2025 velký technologický krok ke konkurenčnímu Neuralinku Elona Muska Čínské ministerstvo průmyslu a informačních technologií (MIIT) představilo své ambiciózní plány na vývoj mozko-počítačových produktů do roku 2025. MIIT nedávno zveřejnilo komplexní politický dokument, v němž nastiňuje svůj závazek učinit převratné kroky v oblasti špičkových technologií.
Spolu s novým laptopem VisionBook 14Wa s volným slotem pro 2,5palcový disk jsme se rozhodli otestovat jeho možnosti i pomocí SSD disku Transcend SSD230S. S kapacitou 512 GB zaplatíte sice jen o tisícovku méně než za notebook, přesto ale zkusme ilustrovat možný přínos pro slabší stroje.
Odolné věci máme rádi, rádi je vždy potrápíme a ještě více nás těší, když přežijí a lze napsat, že výrobce nelže a výrobek je opravdu kvalitní. Podobně tomu bude u testovaného disku HD830, který nás zaujal již asi před rokem na prezentaci společnosti AData. Doba evidentně dozrála a těžký kovový kvádřík dorazil i k nám do redakce…

Nepřehlédněte

Google přináší generativní umělou inteligenci a to přímo do své aplikace Mapy Google. Nově pomohou uživatelům najít zajímavá místa pomocí velkých jazykových modelů (LLM). Tato funkce bude odpovídat na dotazy týkající se doporučení restaurací nebo nákupů, například pomocí svého LLM „analyzuje podrobné informace Map o více než 250 milionech míst a důvěryhodné statistiky od naší komunity více než 300 milionů přispěvatelů, abyste mohli rychle zjistit, kam jít.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek