Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Chcete prostorový zvuk? Dopřejí ho sluchátka Bose QuietComfort Ultra

18. 08. 2023

18. 08. 2023

Prostorový zvuk je u sluchátek velmi žádaný. Rozdíl mezi lacinými sluchátky a nejlepšími sluchátky na trhu je nesrovnatelný. Jestliže vám záleží na co nejlepším zážitku z hudby, sledování filmů nebo hraní her, měla by vás zajímat připravovaná sluchátka Bose, QuietComfort Ultras. Vypadají docela elegantně a kombinují designové prvky z posledních modelů společnosti s prémiovějším celkovým stylem.

Řada vychytaných funkcí

Fotografie potvrzují, že tato sluchátka bude možné sklopit a kromě jiných fyzických tlačítek budou obsahovat nový kapacitní posuvník hlasitosti. To je tenká čára vyčnívající ze strany jednoho ze sluchátek. Na předchozím modelu sluchátek Noise Canceling Headphones 700 jste museli pro hlasitost přejet prstem nahoru nebo dolů po pravém sluchátku, ale nyní je pro to vyhrazené místo, které by si uživatelé měli snadněji zapamatovat – s menším rizikem náhodného stisknutí nebo chybných gest.

Bose vstupuje se sluchátky QuietComfort Ultra do oblasti prostorového zvuku: budou obsahovat nový režim Immersive Audio, který dokáže „vylepšit a přidat hloubku vašemu obsahu“. Pohlcující zvuk bude mít dvě možnosti, nehybný a pohybový, přičemž druhý z nich je optimalizován pro „když se pohybujete“.

Půjde o samostatný, třetí režim, který se připojí k obvyklým režimům Bose Quiet (potlačení hluku) a Aware (průhlednost). Stejně jako ostatní nedávná sluchátka Bose bude režim průhlednosti QC Ultras obsahovat funkci „ActiveSense“, která automaticky zesiluje nebo snižuje aktivní potlačení hluku na základě vašeho aktuálního prostředí.

Sluchátka QuietComfort Ultra se dodávají v látkovém, oválném přenosném pouzdře. Součástí balení bude standardní nabíjecí kabel USB-C-na-USB-A a adaptér pro sluchátka 2,5 mm až 3,5 mm pro kabelový poslech. Budou konečně umět USB-C audio? Doufejme, že ano, ale tato odpověď zatím není jasná. Sluchátka se po sundání z uší údajně automaticky pozastaví a po opětovném nasazení se obnoví přehrávání.

K TÉMATU  Recenze powerbanky Lamax Fast Charge - univerzální voják s elegancí Jamese Bonda

QuietComfort Ultras mají také certifikaci Snapdragon Sound, což potenciálně otevírá dveře ke kvalitnějším kodekům Bluetooth (při použití s telefony Android) a výkonu s nižší latencí při hraní.

Pro další specifika o sluchátkách QuietComfort Ultra, jako je výdrž baterie nebo upgrady na kvalitu zvuku a potlačení hluku, si budete muset počkat na jejich úplné oznámení. Podle určitých zdrojů jsou ale velmi pohodlná pro nošení. Když už nic jiného, Bose je obvykle velmi spolehlivý, pokud jde o pohodlí. Určitě je v tomto příběhu více, aby tato nová sluchátka získala přezdívku „Ultra“ a pravděpodobně bude i velmi vysoká cena, která odpovídá této značce.

Foto: Theverge.com, Youtube screenshots – youtube.com/watch?v=_ufXRj3Op_k

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Nepřehlédněte

Powerbanku D16750 jsem poprvé viděl na tiskovce společnosti AData a, když se přiznám, že mám tyto odolné věci prostě tak nějak rád, nepřekvapí vás, že jsem okamžitě zatoužil po jednom kousku na recenzi. Přání se mi splnilo, ba co víc: „Dejte jí, co proto!“ Dostal jsem požehnání k drsnějšímu zacházení…

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek