Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Dočkáme se Windows s Androidem od Asusu?

28. 02. 2014

28. 02. 2014

Společnost Asustek plánuje vypustit během druhého čtvrtletí tablet PC, které bude kombinovat dva operační systémy Windows 8.1 a Android 4.2.2. Možná to nepůjde tak snadno…

Úmysl vyrábět Transformer Book Duet TD300 výrobce oznámil již v lednu, objevil se dokonce na stánku Intelu na výstavě CES. Nyní ale zdroje z Asiebez bližšího upřesnění naznačují komplikace ze strany partnerů dodávajících operační systémy – Microsoftu a Googlu. Avšak ani nepotvrdily, že bude projekt zrušen. Asus ani Google to nekomentují.

Book Duet TD300 má nabídnout 13,3palcový IPS dotykový displej s rozlišením 1920 × 1080, procesor Intel Core i7, 4 GB RAM DDR3L, až 128GB SSD disk v tabletu a až 1TB disk v dokovací stanici s klávesnicí a další standardní výbavu. Hlavní a nejzajímavější vlastností má být ale schopnost snadno a vcelku rychle přepínat mezi Windows a Androidem jediným zmáčknutím tlačítka.

Zdroje: Asus, CNET

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Závody v pokroku v oblasti umělé inteligence jsou v plném proudu. Jednotlivé společnosti dělají vše proto, aby mohli zákazníkům nabídnout lepší možnosti AI. Po dlouhé době je tu něco, v čem mohou technologičtí giganti skutečně soutěžit. Jedna z nejznámějších technologických společností, Huawei, se zaměří na zvýšení výroby svého AI čipu Ascend 910B na úkor výroby svých telefonů Mate 60, alespoň v jednom závodě.
Na jaře jsem si vyzkoušel první sluchátka od firmy Lamax, jednalo se konkrétně o model Elite E-1. A byl jsem velmi mile překvapen. Na podzim jsem dostal k dispozici sluchátka Blaze B-1, která se v portfoliu firmy Lamax nachází ve spektru levnějších modelů (cena 1 190 Kč). Otázka tedy je, zda milé překvapení z Elite E-1 přetrvalo.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek