Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Apacer uvádí SSD se dvěma rozhraními

09. 10. 2014

09. 10. 2014

Společnost Apacer uvedla na trh AS710 TurboIII dual-interface SSD, které se od jiných liší tím, že kromě klasického SATA konektoru disponuje také USB 3.0 rozraním, takže jej lze snadno použít i jako externí disk bez dalších adaptérů a boxů.

Rozměr je klasických 2,5palců při kapacitě 128 GB při teoretických rychlostech 550 MB/s pro čtení a 530 MB/s pro zápis při zapojení skrz SATA 6 Gbit/s, resp. 420 MB/s u čtení vs. 380 MB/s při zápisu, komunikuje-li disk prostřednictvím USB 3.0. Cenu výrobce neudává. Každopádně, dobrý nápad!

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Lamax poměrně dynamicky rozšiřuje svou nabídku. Zatímco ještě před několika málo lety jsme jej mohli znát coby českého producenta sluchátek a reproduktorů, již nějaký čas trh obohacuje akčními kamerami, autokamerami a dokonce navigací. Kamera do auta s označením C9 byla předmětem našeho testu a není třeba dodávat, že moje zvědavost byla velká.
DigiLidi vás zve na cestu časem s naším novým článkem. Podívejte se s námi na návrat klasických technologií v moderním kabátě. Retro technologie se vracejí do hry s úžasným moderním designem. Od klasických gramofonů po ikonické fotoaparáty - objevte, jak se oblíbené technologie z minulosti stávají stylovými a funkčními kousky v dnešní digitální éře. Připravte se na vzrušující setkání s retro technologiemi, které zaujmou každého nadšence a milovníka klasiky.
Umax 12Wg Tab zasvěceným více či méně připomene zařízení od Microsoftu, tedy 2 v 1 jménem Surface. Tedy tablet spolupracující s klávesnicí, se kterou není vyloženě napevno spojen kloubem, proto potřebuje svůj stojánek...

Firma Lamax je nám sympatická tím, že je původem česká, sídlící v Praze. Své produkty navrhuje a vymýšlí u nás v Česku, výroba probíhá (ostatně jako u spousty dalších výrobců) v Asii. A protože fandíme těm, kteří dokáží se ctí konkurovat velkým a zavedeným značkám, pojďme se dnes podívat na další kus z dílen Lamaxu, tentokrát na bezdrátová sluchátka Elite E-1 a zkusme se zaposlouchat do „beatů“.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek