Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Elviapro.cz – pojem v televizních a audiovizuálních technologiích

03. 08. 2012

Pokud sháníte jen tu nejlepší televizní a audiovizuální techniku, ale zároveň nechcete zbytečně utrácet, navštivte náš internetový obchod Elviapro.cz. Naleznete u nás nepřeberné množství nejrůznějšího zboží od renomovaných světových výrobců. Díky našim mnohaletým dobrým obchodním vztahům s dodavateli navíc vše prodáváme za výtečné ceny, spolehnout se můžete na rychlé vyřízení každé objednávky a rovněž profesionální přístup.

Obrovskou nabídku našeho e-shopu Elviapro.cz můžeme prezentovat na videokamerách. Ty u nás seženete v mnoha variantách, a to včetně moderních Flash HD videokamer. Veškeré videokamery vynikají nespornou kvalitou, pokud tedy máte zájem dokumentovat rodinné dovolené a další speciální okamžiky, neexistuje lepší řešení. Prohlédněte si naši nabídku s videokamerami, vyberte si a jednoduše objednejte.

Na Elviapro.cz nicméně seženete také pestrý sortiment příslušenství k videokamerám. Máte tedy možnost nákupu nabíječek a zdrojů i akumulátorů. U nás zkrátka pořídíte vše, co potřebujete. Nabíječky a zdroje, akumulátory, Flash HD videokamery i další výrobky si lze nechat poslat až domů skrze nás e-shop, nebo máte možnost navštívit jednu z našich kamenných prodejen. Záleží pouze na Vás. 

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Notebook Umax 13Wa Plus se musel spojit s Celeronem „Apollo Lake“, protože novější Gemini prý u Intelu není k mání. To nevadí. Za velmi sympatickou cenu, která vykazuje navíc tendence klesat, dostanete slušné 4 GB RAM, hlavně slot pro SATA SSD disk a Full HD displej s maticí IPS. Pokud by vám to nestačilo, nálepka Intel Celeron inside jistě misky vah převáží ve svůj prospěch. Neberte to. :o)
Tisk na barevných inkoustových tiskárnách už dávno nemusí patřit k těm nejdražším. Naopak, díky nádržím na inkoust, který se jednou za čas jednoduše dotankuje, jde o tisk velmi levný. Srovnatelný s tiskem laserovým. Jak si vedla v našem testu tiskárna Epson L3060? A zmíníme se i o konkurenční rivalce Brother DCP-T500W.
Sluchátka Lamax Base1 již “z praku” nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu - 790 Kč neomráčí ani méně movité. Nabízejí kromě klasické reprodukce přes Bluetooth 5.0 i audio kabel (když se vybijí) specialitku v podobě přehrávání hudby z micro SD karty (podobně jako drobný bezdrátový reproduktor Sphere SP-1). Umí být autonomním přehrávačem hudby umístěným přímo na hlavě. Tím z masy sluchátek na trhu vyčnívají podobně jako doga na výstavě beaglů.

Nepřehlédněte

Notebook HP nám do redakce zavítal po dlouhé době, což kvitujeme s radostí. Nečekejte herní stroj, takové nás nezajímají, spíše oceňujeme něco univerzálnějšího jako testovaný model. Vůbec ale netvrdíme, že půjde o slaboučkého rachitika. Kupujete řádně vybavený stroj pro plnohodnotné domácí použití.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek