Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Zloději vjeli do obchodu autem

23. 12. 2013

23. 12. 2013

O tom, že je o produkty značky Apple zájem nikdo nepochybuje. Někteří neváhají ukrást je i poměrně bizarním způsobem.

To se stalo i v jednom berlínském Apple Store na ulici Kurfürstendamm, kam zloději vjeli předními dveřmi autem. Pobrali doslova, co mohli, protože většina zboží byla uzamčena na noc. Zmocnili se tak pouze demo vzorků, takže by výsledná suma za ukradené zboží neměla být vysoká, i když ji nikdo neupřesnil. Horší to asi bude se škodou způsobenou samotným činem, protože obchod byl letos v květnu otevřen v prostorách 100 let starého renovovaného divadla coby v pořadí 12. kamenná značková prodejna v Německu.

Zdroj: Ubergizmo

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Na tento článek mě přivedla reportáž na ČT1 v Reportérech ČT, která informuje o zcela bezprecedentním jednání ze strany MPSV vůči soc. firmě Amerfo, zaměstnávající 80 handicapovaných lidí. Dává jim práci, což je skvělé. Například v historické budově, kterou můžete vidět ve 3D online či se tam ubytovat. Prohlédnout si lze i další brněnské památky...

Tradiční americká firma Motorola se v roce 2011 rozdělila na dvě části. Divizi, která má na starost vývoj a výrobu mobilních zařízení (Motorola Mobility) v roce 2014 koupila firma Lenovo. Nyní, po cca 2 letech reorganizace, přichází na český trh značka Moto.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek