Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Animace medvěda vytvořená 3D tiskem

15. 04. 2014

15. 04. 2014

Lidé dělají různé věci, více či méně bizarní. Třeba na 3D tiskárně vytisknou 50krát medvěda na schodech, vždy o maličko jinak posunutého. Nakonec vše postupně nafotí a vyprodukují jednoduchou animaci.

Zní to banálně. Avšak tvůrci výsledný 2sekundový klip, zvráňující medvěda na schodech, tvořili celkem 4 týdny. Složme proto drobnou poklonu jejich snažení a prohlédněme si výsledné dílo.

TIP: Funkční pistole vytištěná z kovu ve 3D je na světě, BI V2.0 – první 3D tiskárna pro masy?

Zdroj: Visual News

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Druhá, resp. třetí, herní sluchátka od polské značky Genesis, udělají pod stromečkem radost. Už jenom ta velikost krabice… Dítě pak místo bot vybalí sluchátka a to jej jistě potěší. Znalci komedie Pelíšky si jistě vzpomenou na obdobnou scénu. Nicméně nic zde není samoúčelné, krabice skrývá haldu příslušenství a Neon 750 působí opravdu monstrózním dojmem.
BMW Manufacturing oznámilo nové partnerství s Figure, robotickým startupem, který se specializuje na humanoidní roboty. Díky partnerství budou roboti Figure nasazeni v závodě BMW ve Spartanburgu v Jižní Karolíně, největším vývozci automobilů v USA. Toto je první komerční dohoda, kterou Figure podepsala od svého založení v roce 2022. Společnost neprozradila, kolik robotů bude BMW používat, ale uvedla, že partnerství začne s malými množstvími a bude se rozšiřovat, pokud roboti splní výkonnostní očekávání.
Niceboy RAZE 2 twins se nebojí originality a inovativního přístupu. Navíc opět nabízí ochranu proti vodě IPx7. RAZE 2 twins tvoří dva menší reproduktory s možností pevného fyzického spojení a ještě překrytí ochrannou gumou, která dodá potřebný styl a základní odolnost při pádu. Každý nabízí výkon 12 W, propojeny jsou navzájem technologií True Wireless a k počítači či mobilu se připojí prostřednictvím Bluetooth 4.2.

Nepřehlédněte

Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek