Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

BeeBox – první NUC s novým USB a bez větráků od ASRock

13. 05. 2015

13. 05. 2015

ASRock připravuje na letošní Computex (konaný začátkem června) nové NUC s 14nm platformou „Braswell“ (patice LGA1151) a novým univerzálním typem konektoru USB 3.0 typu C.

TIP: Patriot pracuje na flash disku s konektorem USB typu C

Nové USB umí pracovat s proudem až 3 A, což urychlí napájení mobilů apod. Procesorem bude nový dvoujádrový Celeron N3000 se 2MB cache, vyráběný 14nm procesem, o základní frekvenci 1,04 GHz s možností přetaktovat se na dvojnásobek. TDP činí pouhé 4 W. Zbylá konfigurace je přehledně popsána na obrázku.

Počítač si vystačí pouze s pasivním chlazením, což je sympatické i vzhledem k použití SSD, protože tak bude zcela tiché. Pouze dodáme, že jej dokáže „utáhnout“ pouze 36W zdroj, což nestačí lecjakému notebooku.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Google oznámil vydání tří nových funkcí v prohlížeči Chrome. Mezi nové funkce patří návrhy vyhledávání na základě toho, co hledají ostatní, více obrázků pro navrhovaná vyhledávání a možnost najít návrhy vyhledávání i při špatném připojení.
Přinášíme unboxing video sluchátek Niceboy HIVE Pins, která již mají noevé logo a také nabízí Bluetooth 5.0 pro zaručený kvalitní přenos zvuku. Krytí IPx4 sluchátkům zaručuje bezpečné používání v dešti a díky třem velikostem nástavců padnou do každého ucha. A hlavní má být nárůst výdrže oproti pědchůdcům při dobrém poměru cena/výkon.

Na trhu s příslušenstvím pro videokamery a fotoaparáty Sony, se objevil kabelový ovladač od čínské firmy JJC, která má ve svém portfoliu velké množství příslušenství v oboru pořizování záběrů, ať již statických či pohyblivých.

Hledáte videokameru téměř bez kompromisů a jste ochotni za ni zaplatit vyšší částku, pak zbystřete, protože společnost Canon dodala již na podzim roku 2017 trh model Legria GX10. Konstruktérům se vše povedlo implementovat do stále ještě poměrně kompaktního těla, které padne do ruky přímo dokonale a vy s ním ihned po prvním uchopení jakoby srostete v jeden celek.

Nepřehlédněte

Dnešní test se zaměří na dvě akční kamery Lamax a BML od českých značek, které své produkty navrhují samy s výrobou v Číně. Pokud jde o parametry, výbavu i samotný hardware, vcelku se podobají. Proto jsme je postavili tak říkajíc do ringu v jednom článku. Kdo si vedl lépe?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek